top of page
foto (2).JPG

Meer over Diëtistenpraktijk Ellen van der Wal

De praktijk is gevestigd in Zwolle Zuid en Stadshagen. Ik ben een diëtist gespecialiseerd in gezonde voeding en het aanpassen van de leefstijl. Gezonde voeding is voor mij voeding die bestaat uit gezonde, onbewerkte producten zoals groente, fruit, volkoren granen, peulvruchten en noten. Voeding speelt een belangrijke rol in onze gezondheid en bij de preventie van chronische ziekten. Door het aanpassen van de voeding en de leefstijl samen met een diëtist kun je veel invloed uitoefenen op je gezondheid.

Als diëtist vind ik het belangrijk dat we samen op zoek naar de voeding die bij jou past en kijken we hoe jij jouw leefstijl aan kunt passen zodat je beter in je vel komt te zitten.

Diëtistenpraktijk Ellen van der Wal staat klaar voor begeleiding en om een gezonde leefstijl aan te moedigen. Ben je op zoek naar verandering? Neem dan contact op via het contactformulier of bel 06-30665521. 

Als diëtist ben ik aangesloten bij de NVD (de Nederlandse Vereniging van Diëtisten), de Vereniging Arts en Leefstijl en bij het Kwaliteitsregister.

nvd.png
kp.png
Naamloos.png
bottom of page